Hur jag äntligen kunde gå ner i vikt efter att ha försökt ALLT i ÅRATAL.

Jag tappar äntligen kilon igen. Läs min berättelse nedan och upptäck varför ingenting hjälpte i början och vad som till slut gjorde skillnad.

Barbara Lang I Skrivet den 11.10.2023

Hoe ik eindelijk weer kon afvallen na JARENLANG alles geprobeerd te hebben.

Hej, mitt namn är Barbara och jag har kämpat med övervikt i 10 år.

Sedan min graviditet för 10 år sedan har jag gått upp 20 kg. Och under en lång tid visste jag inte varför.

Om du läser den här artikeln kämpar du förmodligen också med övervikt.

Så jag behöver inte förklara för dig hur svårt det är.

Därför pratar jag inte om min skam, brist på självförtroende och hälsoproblem, vad jag däremot vill nämna är det allmänna omdömet från medmänniskor.

Många säger ofta: “träna bara mer' eller 'ät bara  hälsosammare.'

Eller min favorit: 'Om du bara äter mindre kommer du att gå ner i vikt. Det är inte så svårt.'

Jag började tro på dessa människor och då kände jag mig ännu värre när diet efter diet misslyckades.

Nu vet jag: att bara äta mindre eller träna mer är inte alltid lösningen.

Ja, jag vet vad ett kaloriunderskott eller låg ämnesomsättning är.

I teorin kommer du att gå ner i vikt om du äter färre kalorier än din kropp förbränner, i praktiken är det dock inte alltid så.

Till exempel följde jag en vegansk diet i 5 år.

Ingen kött, fisk eller ägg. Mycket grönsaker, få kolhydrater.

Jag räknade mina kalorier ner till minsta siffra: 1600 kcal per dag.

Teorin säger att mitt bukfett borde ha smält bort.

Tyvärr hände inte detta.

Det gav mig bara ingen mening.

Hur är det möjligt att jag äter så lite och ändå inte går ner i vikt?

I dag vet jag vad det var.

Jag saknade en kritisk pusselbit.

Efter mer än 10 års lidande gjorde jag en avgörande upptäckt.

Jag hittade en metod som gjorde att jag kunde gå ner minst 5 kg på 6 veckor.

Efter totalt 3 månader var det till och med 10kg. Och jag har kunnat behålla min nya vikt fram till i dag.

Jag känner mig friskare, mer aktiv och full av energi.

Jag uppnådde allt detta utan att förändra min kost eller medicinska ingrepp.

Och det bästa av allt, det är en helt naturlig metod som till och med har förbättrat mina blodprovresultat.

Men det är inte allt: under min forskning upptäckte jag också varför så många människor har så svårt att reducera sitt bukfett.

Även om de redan äter en kaloriunderskottsdiet och äter hälsosamt.

Jag upptäckte vilken broms du måste släppa är för att äntligen få ändra det.

Om du har samma problem som jag, se till att läsa denna artikel.

Under de senaste åren har jag lagt mitt hjärta och själ i detta ämne och sökt som en galning efter en lösning på mitt problem.

Jag skulle nu vilja dela mina fynd med världen. För jag är säker på att det också kommer att hjälpa dig.

Hittills har jag kunnat behålla min målvikt utan att anstränga mig.

Hur nådde jag denna upptäckt och vad handlar det om?

Som ovan nämnts har jag inte bara provat alla möjliga dieter, utan jag har också varit vegan i 5 år.

Varje diet har misslyckats.

Med de bästa dieterna gick jag ner mycket i vikt under de första veckorna, men efter ett tag var jag tillbaka till samma vikt.

Du kan tänka dig hur frustrerande det är.

Du kämpar igenom dieten och går utan alla möjliga livsmedel i månader - för att sedan inte gå ner något i vikt alls eller att få tillbaka den vikt du har gått ner på grund av jojo-effekten.

Eller som jag: du går ner de första 5-7 kg och efter det fungerar det bara inte längre. Det är som om kroppen säger: 'några kilon men inte många fler.'

När jag började dokumentera mitt matintag i detalj över en 6-månadersperiod insåg jag att något var fel.

Jag åt i genomsnitt 1600 kcal per dag.

För en kvinna som är 172 cm lång och väger 85kg betyder det att jag borde ha gått ner i vikt.

Varje kalori-kalkylator på internet bekräftade att mitt grundbehov är mer än 2000 kcal per dag, men ingenting förändrades på vågen.

Det kändes som om min kropp hade en annan plan än att gå ner i vikt.

Det var som om en handbroms hade dragits åt någonstans i min kropp, vilket gjorde att siffran på vågen helt enkelt slutade röra på sig.

Men det var inte allt: Jag kände mig också mer och mer trött och slö.

Det var väldigt svårt att inte falla in i ett mörkt hål här.

Med stort besvär släpade jag mig ändå till gymmet två gånger i veckan, men ingenting blev bättre.

För att göra saken värre inträffade det en mycket obehaglig händelse i mitt liv samtidigt. Nej, det var inte min bröllopsdag. Det var en skolåterträff. 

En mardröm på en återträff eller hitta den pusselbit jag saknade? 

Jag var aldrig ett tjockt barn, men jag var aldrig särskilt smal heller.

Jag har dock inte alltid ätit hälsosamt, särskilt när jag var yngre.

Till frukost åt vi cornflakes, drack apelsinjuice och ibland en god croissant.

Jag kände mig mer och mer nervös när jag tänkte på den kommande klassåterträffen.

Vad skulle mina gamla klasskamrater tycka om mig?

Barbara, som nu är 15 kg tyngre?

Som ofta i livet oroar sig människor onödigt för framtida scenarier som aldrig inträffar. 

Min vikt var naturligtvis ett samtalsämne, och i början tyckte jag att det var obekvämt, men mina klasskamrater var också tillgängliga med råd och stöd.

För att vara exakt var det min vän Sabine som tog upp detta med mig.

Sabine studerade medicin efter att hon slutade skolan och träffade sin man Oliver, en respekterad dietist från USA, som hon träffade under en utlandstermin och som nu bor och arbetar i Berlin.

När jag berättade för henne om hur jag inte hade kunnat gå ner i vikt på flera månader trots ett kaloriunderskott, började hennes alarmklockor genast ringa.

Det lät bekant för henne.

Hennes man Oliver hade ofta fått hantera liknande situationer och det var inte överraskande för honom.

Sabine erbjöd mig sedan vänligt att komma till sin mans praktik.

Det var precis vad jag gjorde en vecka senare.

Fet lever sjukdom som boven.

Oliver välkomnade mig varmt till sin mottagning och gick rakt på sak.

När jag berättade för Oliver om mina många misslyckade försök att gå ner i vikt, väckte det genast misstankar med honom.

Han sa: 'När jag hör att kvinnor inte går ner i vikt trots ett kaloriunderskott och ofta känner sig trötta, då har det i 9 av 10 fall att göra med ämnesomsättningen.'

Ett organ i synnerhet är ansvarigt för ämnesomsättningen:

Levern.

Så Oliver fick mig att göra ett detaljerat blodprov först.

Två veckor senare var jag tillbaka på hans praktik i Berlin.

Resultatet av testet var chockerande.

Trots min nu hälsosamma, fettsnåla kost var mina kolesterol- och triglyceridnivåer något förhöjda. 

När jag frågade upptäckte jag att kosten bara har en begränsad effekt på dessa värden.

Mycket av detta är ärftligt och är kopplat till ökat socker- och fettintag i yngre år.

Det så kallade gamma GT-värdet (gamma-glutamyltransferas) var också förhöjt, vilket indikerar fet lever sjukdom.

ALT (alaninaminotransferas) och AST (aspartataminotransferas) låg på gränsen, men var inte (ännu) förhöjda.

Förhöjda gamma-GT, AST och ALT-nivåer kan indikera fet lever sjukdom.

'Det finns en mycket god chans att du har en fet lever,' sa Oliver till mig då.

Levervärden och deras betydelse

I mitt fall talade levervärdena ett klart språk.

Om gamma-GT-värdet är förhöjt (i mitt fall var det 49 U/l), är detta ett tecken på fet lever sjukdom.

Om ALT och AST är förhöjda, är du ofta redan i stadium 2 - en inflammerad fet lever.

Men du bör också vara försiktig med levervärdena: även om värdena ser bra ut kan du lida av fet lever sjukdom. Kolesterolvärdet missförstås särskilt ofta.

Därför rekommenderar Oliver att man först och främst lyssnar på sina symptom.

Oförklarlig viktökning, eller envist bukfett trots ett kaloriunderskott, och svår trötthet även efter tillräcklig sömn är bland symptomen.

Vad är fet lever sjukdom?

Begreppet fet lever används när en stor andel av levercellerna innehåller fett.

Precis som kroppen kan lagra fett på utsidan, lagras också fett på insidan - ibland till och med på organen.

Därför har människor som är överviktiga och har mycket kroppsfett vanligtvis också fet lever sjukdom.

Det uppskattas att 20-30 % av alla nederländare lider av fet lever sjukdom.

Ja, du läste rätt. Ungefär en av fyra personer i Nederländerna har fet lever sjukdom.

Många har till och med det utan att inse det.

Detta beror på att det klassiska symptomet - en känsla av tryck i övre högra delen av buken - ofta bara förekommer vid avancerad fet lever sjukdom.

Mycket vanligare är symptom såsom misslyckade försök att gå ner i vikt trots ett kaloriunderskott, torr hud och klåda, överdriven svettning och ständig trötthet.

Fet lever sjukdom klassificeras ofta i tre stadier:

  1. En fet lever utan inflammation. I detta fall finns det ingen smärta eftersom levern inte har några smärtreceptorer.
  2. Steatohepatit eller fet lever, det vill säga en fet lever med en inflammatorisk reaktion. En känsla av tryck i övre buken, uppblåsthet och ofta en känsla av mättnad är symptom på detta stadium.
  3. Levercirros. Från denna punkt är sjukdomen irreversibel!

Det uppskattas att knappt hälften av alla drabbade går från stadium 1 till stadium 2.

Levercirros förekommer i knappt 10% av fallen.

Överviktiga människor drabbas särskilt ofta av fet lever sjukdom. Fler och fler barn och unga.

"En ohälsosam kost, brist på motion eller en annan sjukdom kan orsaka så kallad icke-alkoholrelaterad fet lever sjukdom att utvecklas."

- Amsterdam Universitetssjukhus

"En ohälsosam kost, brist på motion eller en annan sjukdom kan orsaka så kallad icke-alkoholrelaterad fet lever sjukdom att utvecklas."

- Amsterdam Universitetssjukhus

Fet lever sjukdom är ofta resultatet av en ohälsosam kost eller användning av starka mediciner för andra sjukdomar.

Inom medicinsk terminologi kallas det NAFL – icke-alkoholrelaterad fet lever sjukdom.

Socker spelar särskilt en stor roll.

Oliver visade mig följande studie.

Denna studie visade att hög konsumtion av fruktos och socker kan leda till fet lever och till och med störa tarmmikrobiomet.

Problemet med detta? Det är nu nästan omöjligt att undvika socker och sockerrika ämnen.

Livsmedelsindustrin 'döljer' idag socker i ingrediensbeskrivningarna för många livsmedel.

I stället för socker hittar du ord som maltos, laktos eller majssirap.

Även så kallade hälsosamma livsmedel som müslibars eller olika kostprodukter påverkas.

Ja, även för mycket frukt eller smoothies främjar fet lever.

Detta beror på att fruktosen i frukt också omvandlas till socker och senare till fett.

Vilken ironi: du köper en lätt yoghurt med extra lite fett för att äta hälsosamt, och i slutändan främjar du bara fet lever sjukdom på grund av det tillsatta sockret!

Vad är sambandet mellan fet lever sjukdom och mina misslyckade försök att gå ner i vikt?

Diagnosen fet lever sjukdom var först en riktig chock för mig och jag förstod inte riktigt varför fet lever sjukdom plötsligt skulle förhindra mig från att gå ner i vikt.

Oliver förklarade sedan för mig exakt vilken roll levern spelar.

Efter denna förklaring insåg jag varför jag inte kunde gå ner i vikt längre och alltid kände mig så trött.

Plötsligt blev det klart varför mina dieter hade misslyckats.

"Lever är det centrala organet i hela ämnesomsättningen. Om levern är begränsad i sin funktion är det nästan omöjligt att gå ner i vikt effektivt," säger Oliver.

Lever och ämnesomsättning

Har du någonsin undrat vad ämnesomsättning faktiskt är?

Det som har blivit ett modeord betyder inget mer än omvandlingen av ämnen i kroppen.

De metaboliska processerna äger främst rum i levern och levern kan ses som ett avfallssorterings- och bortskaffningssystem.

Allt vi tar upp omvandlas kemiskt eller fysiskt på ett sådant sätt att vi kan använda det för vidare processer.

Förr eller senare hamnar allt vi får i oss i levern och bryts ner där.

Detta gäller både mediciner och mat.

En bit tårta, till exempel, splittras och krossas i magen och tarmarna.

En del av det transporteras sedan till levern, där de nyttiga näringsämnena metaboliseras beroende på vad kroppen behöver för tillfället.

De oanvändbara delarna förbereds av levern för nedbrytning och 'avfallshantering'.

Därför betraktas levern också som ett avgiftningsorgan.

Fram till detta ögonblick var Olivers förklaring förståelig och inte överraskande.

Men det han berättade för mig härnäst var något jag aldrig hade hört förut.

Han sa: 'Övervikt är ofta kopplad till lagring av skadliga ämnen i levern.'

Om en person kan äta vad han eller hon vill och helt enkelt inte gå upp i vikt, avfärdas detta i vardagligt tal som en 'snabb ämnesomsättning.'

I verkligheten betyder detta helt enkelt att denna persons lever ännu inte är nedsatt i sin funktion och kan metabolisera allt utan problem.

Omvänt betyder detta att en ohälsosam lever - som min - når sina gränser snabbare.

Detta är också anledningen till att du inte går upp i vikt lika snabbt i yngre ålder - levern fungerar fortfarande normalt

och är inte ännu belastad med mediciner, ohälsosam mat eller alkohol.

Idealiskt sett kan en frisk lever bearbeta fetter, gifter och hormoner utan ansträngning.

Du kan föreställa dig allt detta som en avfallssorteringsanläggning med ett transportband.

Arbetarna på produktionslinjen (de så kallade leverlobulerna) har uppgiften att sortera allt användbart från det oanvändbara.

Men om arbetarna är överbelastade och inte längre kan hänga med, måste levern helt enkelt lagra allt tillsammans som en tillfällig lösning (fetter, gifter, hormoner) på samma ställe.

Hos vissa människor är levern redan så långsam att den inte längre kan bearbeta fett lika bra som tidigare.

De fetter som konsumeras med maten förbränns då inte som energi, utan hamnar som fett på höfterna.

Det är därför jag inte kunde gå ner i vikt trots att jag bara åt 1600 kalorier om dagen.

Min lever kan inte längre optimalt bearbeta de kalorier jag konsumerar varje dag.

Mer höftfett samlas än hos någon med en frisk lever.

Enligt kalorikalkylatorn bör min kropp förbränna 2000 kcal per dag, men hur vet jag hur mycket den verkligen förbränner med en trög lever?

Vad om den bara förbränner 1500 kcal?

'Din ämnesomsättning fungerar med handbromsen på eftersom din lever är överbelastad,' var Olivers slutsats.

Det var klart för mig: Jag var tvungen att släppa handbromsen.

Sammanfattning hittills:

  • 20-30% av alla människor i den västliga världen har fet lever sjukdom.
  • Överviktiga personerdrabbas särskilt av konstant trötthet, torr hud och klåda, men problem med att gå ner i vikt trots ett kaloriunderskott kan också vara tecken på fet lever sjukdom.
  • Övervikt är kopplad till leverns hälsa, en trög, överbelastad lever leder till mer fett i kroppen, även om du inte äter för många kalorier.
  • Utan en frisk lever är det otroligt svårt att bibehålla eller gå ner i vikt

Fet lever sjukdom kan botas.

Men Oliver hade också goda nyheter för mig.

Levern är det enda organet i människokroppen som kan läkas helt.

Enligt honom är det faktiskt väldigt enkelt att bota fet lever sjukdom. Vissa av hans patienter lyckas till och med inom några veckor.

Överraskande nog är det inte bara att ändra sin kost som är den mest effektiva metoden. Dessutom är en diet som är för radikal till och med skadlig för levern.

Därför bör du hålla dig borta från dieter och det nu så populära leverfastandet.

Leverfasta innebär att du äter främst grönsaker och proteinpulver under 2 veckor men detta är mycket stressande och motverkar leverns funktion. Det förvärrar ofta till och med vissa näringsbrister.

Kolesterolsänkande mediciner (så kallade statiner) är inte heller en bra lösning här.

De maskerar bara symptomen, men avfettar inte levern.

Du manipulerar bara dina kolesterolnivåer.

Statiner bör endast användas om du har en hög risk för hjärt-kärlsjukdom.

Istället använder Oliver en speciellt utvecklad behandling för fet lever för sina patienter.

Metoden för att bekämpa fet lever sjukdom

Fet lever avgiftningsmetod utvecklades speciellt av Oliver för personer som inte längre kan gå ner i vikt på grund av sin lever.

Detta minskar inte bara fet lever sjukdom, utan stärker också andra organ som är gynnsamma för effektiv viktminskning.

Detta inkluderar till exempel den ofta underskattade gallan.

Det speciella med detta: du behöver inte gå på diet och metoden är 100% baserad på naturliga ingredienser.

Du förlitar dig på en normal, balanserad kost och använder naturens kraft genom att specifikt fokusera på växtsubstanser som människor har använt i århundraden för att avgifta levern.

Grunden för fet lever avgiftningsmetod är därför produkten Liver Detox Blend från det nederländska familjeföretaget Greenleaf Blends, som kombinerar alla ingredienser som är avgörande för en frisk lever.

Familjeföretaget har gått samman med experter för att skapa en unik sammansättning. Denna består av de nyaste och renaste vetenskapligt bevisade ingredienserna.

En burk Liver Detox Blend (£34.99 styck) innehåller 60 kapslar som räcker i en månad.

Det kostar bara £1.17 per dag. Om jag ska vara ärlig känner jag som att jag sparar pengar, eftersom jag investerar i min hälsa. så länge jag blir av med fet lever sjukdom, är det värt varje öre.

Jag fick också rabatt på 3-månaders behandling på upp till £100! Detta blir £0.88 per dag.

Drygt £0.88 per dag för chansen att äntligen nå min önskade vikt och avgifta och rena min lever på samma gång!

Med ingredienser baseradevetenskapliga studier, var valet lätt för mig: det var mer än värt ett försök.

Vad innehåller det? Och varför?

Det kommer att ta mycket lång tid för levern att bilda nya, friska celler och bryta ner fettet om du bara ändrar din kost.

Även om en kostförändring är rekommenderad, kommer detta inte att bota fet lever sjukdom på egen hand.

Det sägs alltid att: 'Det sägs alltid: Om du går ner 10 kg, kommer du även bli av med din fettlever.'

Du kan också få detta råd från din läkare, men det finns ett problem och det är att du inte kan gå ner i vikt permanent på grund av din fet lever sjukdom.

Det är därför ännu viktigare att aktivt bidra till regenerering av levern och bildandet av nya leverceller.

Du måste först reparera levern och först därefter gå ner i vikt, inte tvärtom.

Istället måste kroppen och levern aktivt tillföras näringsämnen som stöder den i avgiftning och regenerering.

Och det är precis vad Liver Detox Blend är gjort för.

Liver Detox Blend består av höga doser av mjölktistel, kronärtskocka, maskrosrot och 12 andra avgiftande ingredienser, naturliga substanser som har använts i århundraden för leverhälsa.


Under åren har de aktiva ingredienserna som de innehåller undersökts i vetenskapliga studier i samband med fet lever sjukdom.

Varning: det som följer kommer definitivt att överraska dig.

De ovan nämnda växterna har redan undersökts i vetenskapliga studier i samband med fet lever sjukdom.

Och resultaten är helt fantastiska.

Mjölktistel

Mjölktistel är en riktig mirakelväxt när det gäller leverhälsa.

Det är en medicinalväxt med antioxidantiska egenskaper. Detta innebär att den neutraliserar fria radikaler och minskar oxidativ stress.

Mjölktistel har forskats mycket på inom området leverhälsa.

Följande forskning från Italien bör nämnas här:

Följande slutsatser kan dras från analyserna:

  • Mjölktistel främjar borttagningen av gamla röda blodkroppar från levern.
  • Den neutraliserar gifter och avfallsprodukter i leverns vener.
  • Den förhindrar att gifter tränger in i levercellerna.
  • Den främjar leverregenerering och bildandet av nya friska leverceller.
  • Hos djur kan levern till och med skydda mot intag av vissa mediciner (till exempel paracetamol) och alkohol.
  • Den förbättrar galleproduktionen i levern och renar gallgångarna i levern.
  • Den stödjer levern i dess avgiftningsfunktion, särskilt när mjölktistel kombineras med maskros och kronärtskocka.

Men det finns en andra, mycket mer imponerande studie:

I den här studien tog 72 patienter med fet lever aktivsubstansen silymarin (som också finns i mjölktistel) två gånger om dagen.

Studien varade i 3 månader och försökspersonerna undersöktes regelbundet för de viktigaste levervärdena.

Det fantastiska resultatet: intag av silymarin ledde till betydande förbättringar av ALT-, AST- och gamma-GT-värden!

Kom ihåg: det är just dessa värden som indikerar fet lever sjukdom.

Även enligt ultraljud förbättrades fet lever sjukdom hos försökspersonerna.

Kronärtskocka

Även om mjölktistel är lämplig för att förbättra AST-, ALT- och gamma-GT-nivåerna, har ingen effekt på kolesterolnivåerna ännu kunnat påvisas.

Därför rekommenderar Oliver en annan medicinalväxt: kronärtskockan.

Kronärtskockan kan användas som ett naturligt kolesterolsänkande medel, som denna studie visar:

Denna studie involverade 143 vuxna som tog kronärtskocka bladextrakt dagligen i 6 veckor.

Resultatet: kontrollgruppen lyckades sänka sina kolesterolnivåer med i genomsnitt 18,5 %.

Kronärtskockan har också positiva effekter på matsmältningen och gallan. Den förbättrar gallflödet och främjar bukspottkörtelns funktion.

Det mest imponerande var dock denna studie, som tillskrev ett hepatoprotektivt effekt till kronärtskocka bladextrakt.

Detta betyder att kronärtskockan skyddar levercellerna och stimulerar regenerering:

Denna studie involverade 100 personer som hade diagnostiserats med fet lever sjukdom.

Försökspersonerna konsumerade kronärtskocka bladextrakt varje dag i 2 månader.

Resultatet: jämfört med placebogruppen, som inte hade tagit något, hade levern hos kronärtskocka-gruppen bättre blodflöde och hade förbättrats efter 2 månader.

Detta är precis varför Olivers metod fungerar så bra.

Du regenererar och skyddar aktivt din lever istället för att bara äta fettsnålt.

Resultatet: en frisk lever och bättre kolesterol-, AST-, ALT- och gamma-GT-nivåer.

'Ingen diet i världen kan mäta sig med effekten hos kronärtskockor och mjölktistel,' sa Oliver.

Maskrosrot

Maskrosrot med den aktiva ingrediensen taraxacin är en kraftkälla i Liver Detox Blend.

Maskrosrotextrakt finns också i kapslarna i en hög koncentration på 4:1.

Taraxacin aktiverar produktionen av galla, vilket leder till en bättre ämnesomsättning.

Galla spelar en viktig roll i kroppens fettförbränningsprocess.

Levern är kopplad till gallblåsan via gallgången.

Galla produceras redan i levern och denna vätska transporteras sedan till gallblåsan via gallgången där vätskan lagras.

Vätskan passerar sedan från gallblåsan till tarmarna, där den hjälper till med matsmältningen.

Högkvalitativ galla är viktig för optimal matsmältning, men också för korrekt fettbearbetning.

Om detta inte är närvarande (till exempel på grund av fet lever), kan det leda till matsmältnings- och bearbetningsproblem med fetter.

Kort sagt: ju bättre gallan är, desto lättare är det att 'bränna' överflödigt fett.

Tack vare de andra ämnena den innehåller kan den också hjälpa mot gaser, svullnad och halsbränna.

Oliver rådde mig att äta mindre socker.

Genom att justera din kost och minska ditt sockerintag kan du förhindra att din fet lever sjukdom blir sämre."

Du behöver inte ge upp socker och kolhydrater helt.

Men Oliver rekommenderar att du äter som mest 50 gram socker per dag.

Viktigt: du bör inte se en leveravgiftning som en diet. Det handlar inte om att tortera och svälta dig själv.

Istället siktar vi på en balanserad, normal kost.

Metoden för att bekämpa fet lever sjukdom

För att prova Olivers metod behöver du följa dessa steg:

Förhindra utvecklingen av fet lever sjukdom: Du kan göra detta genom att minska ditt sockerintag.

Regenerera levern: För detta behöver du mjölktistelfrön och bladextrakt från kronärtskocka.

Förbättra galla: Det bästa sättet att göra detta är med maskrosrot.

De 3 stegen i fet lever avgiftningsmetod

Företaget bakom Liver Detox Blend

Vad som gav mig förtroende är att: Liver Detox Blend inte bara är en produkt från ett nederländskt familjeföretag utan har också testats av ett oberoende laboratorium.

Detta är en mycket viktig faktor, särskilt för leverpreparat.

Företaget i Rotterdam har gjort det till sin uppgift att sätta nya kvalitets- och hållbarhetsstandarder för naturliga produkter.

Varje produkt är utformad utifrån den senaste forskningen och forskningsresultaten och tillverkas av de bästa tillgängliga råvarorna.

Mitt experiment med Liver Detox Blend börjar

Liver Detox Blend innehåller de ovan nämnda ingredienserna.

Och i extraktform i en hög dos.

Mjölktistelextrakt finns i koncentration på 25:1. Det betyder att extraktet är 25 gånger mer koncentrerat än utgångsmaterialet.

80% av detta är den aktiva ingrediensen silymarin, som också har varit del av många studier.

Det är också viktigt att påpeka att du behöver rätt typ av mjölktistelfröextrakt. Många andra leverpreparat kostar mer pengar och har för låg dosering av silymarin.

Kronärtskocka bladextrakt finns i koncentration på 5:1.

Maskrosrotextrakt finns i koncentration på 4:1.

Innan jag beställde produkten som ett test, läste jag kundrecensioner.

Jag ville veta om det redan finns personer med fet lever som använder produkten och detta är vad jag hittade:

Wow.

Jag gillade särskilt den sista recensionen.

Jag beslutade mig för att ge produkten en chans i 3 månader.

För att göra experimentet ännu mer spännande, gjorde jag ett nytt komplett blodprov efter 3 månader.

Resultatet var fantastiskt!

Mitt kolesterol har sjunkit något till 190 mg/DL. Fortfarande högt, men åtminstone inom referensintervallet nu.

Det överraskande var dock gamma-GT-värdet, som indikerade en fet lever sjukdom för 3 månader sedan.

Mitt gamma GT-värde sjönk från 49 U/l till endast 22 U/l.

Hos kvinnor måste värdet definitivt vara lägre än 40 U/l.

AST och ALT förbättrades också, men den största skillnaden var märkbar på vågen.

Jag hade inte förändrat min kost. Så jag var fortfarande i kaloriunderskott.

Men nu kände jag äntligen av underskottet på vågen.

Under den första månaden gick jag "bara" ner 2 kg, men jag förväntade mig inte mer.

Enligt Oliver måste levern först läka så att ämnesomsättningen kan komma igång.

Men vad jag märkte tidigt var att jag kände mig mindre trött, att jag kunde träna lättare och att min sömn också förbättrades.

Från och med den andra månaden började kilona verkligen försvinna.

Det som en gång var en nedåtgående spiral har nu blivit en uppåtgående spiral:

Frisk lever -> mer energi -> högre kaloriintag -> mindre kroppsfett -> mindre fett på levern.

Efter 3 månader hade jag gått ner 10 kg och sedan dess har jag kunnat bibehålla min vikt.

Jag lyckades äntligen släppa på bromsen.

Min lever var bättre än någonsin och som ni kan se är jag helt såld på Liver Detox Blend.

Jag kan bara rekommendera och säga, ge det en chans.

Du har ingenting att förlora. Du kan bara få högre livskvalitet - och det är garanterat.

Greenleaf Blends erbjuder en 365-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Efter att jag har upplevt så otroliga resultat vill jag dela en länk med dig som tar dig till Greenleaf Blends onlinebutik, där du också kan beställa exakt samma produkt.

Kontrollera tillgänglighet

Klicka på knappen för att se hur många Liver Detox Blend finns på lager

Vad jag gillar med Liver Detox Blend

  1. Det är utvecklat av ett välrenommerat företag i Nederländerna.
  2. Sammansättningen har producerats av experter. Du kan se att aktuell ledande forskning har beaktats vid utvecklingen av produkten.
  3. Greenleaf Blends erbjuder produkten till ett rimligt pris. Andra lever komplex, som är av sämre kvalitet, kostar ibland €60-80 per månad. Liver Detox Blend finns redan tillgänglig för €23 per månad.
  4. Ingredienserna är naturliga och av högsta renhet och kvalitet.
  5. Förpackningens design är tilltalande.
  6. Jag behöver bara ta 2 kapslar om dagen för att bekämpa min fet lever sjukdom.

Författaren

Barbara Lang kämpade med övervikt i mer än 10 år. Trots olika dieter kunde hon helt enkelt inte gå ner i vikt. Det var först när hon botade sin fet lever sjukdom hon äntligen kunde nå sin målvikt och har hållit samma vikt sedan dess.

Tillägg

På grund av de många positiva reaktionerna har jag återigen besvarat ett antal vanliga frågor:

Vad skiljer Liver Detox Blend från andra leverprodukter?

Mjölktistelextrakt är mer koncentrerat i Liver Detox Blend än i de flesta andra leverprodukterna. Kolin har också lagts till, vilket saknas i många andra leverkomplex. Oberoende laboratorietester är särskilt viktiga för leverprodukter. Det råder ingen tvekan om att kvalitet och säkerhet garanteras. Företaget Greenleaf Blends har ett bra rykte och till skillnad från andra liknande företag ägs Greenleaf inte av ett stort kosttillskottskonglomerat som bara bryr sig om att maximera vinst. Tvärtom är det fortfarande ett familjeföretag som ägs av de ursprungliga grundarna och detta återspeglas också i priset. Liver Detox Blend är betydligt billigare än jämförbara leverprodukter.

Hur lång tid tar det innan du ser eller känner de första förändringarna?

Växtbaserade kosttillskott har olika effekt på alla, eftersom varje kropp hanterar de ingredienser som de innehåller annorlunda. Därför är det inte möjligt att ge ett generellt svar. Vi har dock återkoppling från många kunder där de första effekterna rapporteras efter drygt 3 veckors regelbunden användning.

Kan jag också ta Liver Detox Blend utan fet lever sjukdom?

Ja, Liver Detox Blend kan också tas förebyggande eller om fet lever sjukdom misstänks. Alla ingredienser är av naturligt ursprung. Personer som belastar sin lever genom kost, alkoholkonsumtion eller medicinering kan särskilt dra nytta av produkten.

Finns det en garanti?

Ja, Greenleaf Blends har en nöjdhetsgaranti. Om du inte är nöjd med resultatet inom 365 dagar får du en fullständig återbetalning.

Kontrollera tillgänglighet

8 Svar

Francine de Graaf

Jag ska prova det eftersom det visar sig att jag har en fet lever. Jag hoppas det hjälper!

Antwoorden

B. Rijn

Hej Barbara! Allt låter allt fantastiskt och är också väldigt väl förklarat! Men vad gör jag om jag inte längre har någon gallblåsa och därför inte kan bryta ner fetterna? Det skulle vara mycket bra att få ett svar på detta, tack på förhand! Vänliga hälsningar, B. Rijn

Antwoorden

Barbara Lang

Hej! Om du inte längre har någon gallblåsa betyder det inte att det inte finns någon galla kvar och att fetter inte längre kan brytas ner. Endast galla lagras i gallblåsan. Vätskan produceras dock av levern. Det innebär att leverhälsan spelar en ännu viktigare roll utan gallblåsa. Vänliga hälsningar, Barbara

Antwoorden

Erika K.

Jag har precis beställt och jag ska prova dem. Jag fick diagnosen fet lever sjukdom för 2 år sedan och jag tar kolesterolsänkande mediciner. Men min fet lever sjukdom har egentligen inte blivit bättre.

Antwoorden

Felice Kilinc

Jag har en fråga. Måste man verkligen förändra sin kost? Jag äter nu råg-, potatis- eller havrebröd med olika pålägg. Jag lägger till grönsaker om jag har dem, som gurka och tomat. Jag äter nu också müsli med mjölk eftersom jag inte gillar det med vatten. Jag gillar också att dricka en hel läsk eller fruktjuice utöver vatten. Jag äter också snabbmat ibland, men annars lagar jag mat med Hello Fresh. Det finns också olika alternativ som vegansk, vegetarisk, fågel, rött kött, fisk och fläsk

Antwoorden

Barbara Lang

Hej Felice! Det är viktigt att äta hälsosamt. Om du konsumerar alldeles för många dåliga kalorier, kommer ens lever-behandling inte att fungera. Din kost låter mycket bra, det är endast kolsyrade drycker och juicer som inte är bra. En kost med för mycket socker främjar fet lever sjukdom. Så det är bäst att dricka vatten, te och kaffe. Det kan spara dig 200-300 kcal per dag! Vänliga hälsningar, Barbara

Antwoorden

Walter

Kan detta också tas om man har genomgått gallblåseoperation?

Antwoorden

Barbara Lang

Ja, särskilt under gallblåseoperation är det viktigt att stimulera galleproduktionen i levern.

Antwoorden

Frågor eller kommentarer?

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *

Källor (studier på engelska original):